Over ons

De aanleiding voor Assum Advies

De oprichters van Assum Advies zijn Paul Handgraaf en Jos Stengs

De gedachte voor de oprichting van Assum Advies is circa 2 jaar geleden ontstaan. Jos had het besluit genomen om na 40 jaar uit te treden als partner bij het accountantskantoor Dubois. Als registeraccountant staat controleren centraal en worden er beperkingen opgelegd in de advieswerkzaamheden, terwijl er juist veel behoefte is aan onafhankelijk maar deskundig bedrijfseconomisch advies. Dit, in combinatie met zijn passie voor cijfers en zijn overtuiging dat kennis en ervaring niet verloren mag gaan, resulteerde in de ambitie om een nieuwe onderneming te starten.

Paul, op zijn reis langs vele bedrijven, klein en groot, als directeur of als adviseur, nationaal en internationaal, ondervond zelf of zag bij anderen hoe je als leider en ondernemer kunt worstelen met complexe problemen en vraagstukken. Met name in kleinere organisaties ontbreekt het vaak aan kennis, ervaring en inzichten en vooral tijd,  om een goede koers uit te zetten en te volgen, zeker in stormachtige tijden. Hoe fijn is het dan niet om te kunnen sparren met iemand die onafhankelijk is maar wel betrokken.

Toen Jos en Paul met elkaar hierover in gesprek raakten, was het duidelijk dat zij hun passies   deelden en was al snel het besluit genomen om samen een adviesbureau op te richten.

Omdat organisaties met een veelheid aan thema’s te maken hebben was het een impliciet gevolg om de groep uit te breiden met mensen die deskundig en ervaren zijn in andere vakgebieden en bovendien dezelfde drijfveren en kernwaarden hebben.

273A1171AnnemarieTimmer scaled
Strategisch Advies

Drijfveren en kernwaarden

Wat wij, in Assum Advies met elkaar gemeen hebben is onze passie om te willen bijdragen aan uw succes door het delen van diepgaande kennis en langdurige ervaring. Wij geloven dat door kennis en ervaring te delen, we kunnen helpen uw problemen op te lossen, complexe vragen te beantwoorden en u te leren grip te krijgen op het toekomstig succes van uw onderneming of instelling.

Wij zijn er voor ondernemers, leidinggevenden, bestuurders en professionals en voor andere dienstverleners zoals bij voorbeeld administratiekantoren.

Onze kernwaarden zijn:

  1. Kwaliteit: Wij streven er altijd naar om diensten te leveren die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen. Onze nadruk op deskundigheid en professionaliteit betekent dat wij wanneer we niet de kennis hebben, wij u zullen door verwijzen naar een gespecialiseerde partner.
  2. Eerlijkheid: We zijn transparant in onze communicatie, behandelen klanten, partners en elkaar met respect en handelen altijd integer. U kunt erop vertrouwen dat we eerlijk en open zijn in al onze interacties.
  3. Betrokkenheid: Wij zijn betrokken bij uw succes en uw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij staan klaar om u te ondersteunen, te adviseren en met u samen te werken om uw problemen op te lossen, uw vragen te beantwoorden en uw doelen te bereiken.

Ons team

Leer ons team kennen en ontdek waarmee en hoe Assum Advies uw bedrijf of instelling kan helpen.