Strategisch Leiderschap en Organisatie Ontwikkeling

Assum Advies: Uw Partner voor Strategisch Leiderschap en Organisatie Ontwikkeling

Vraag je jezelf weleens af of je organisatie wel toekomstbestendig is? Je bent als leider er verantwoordelijk voor om je organisatie gereed te maken voor de toekomst.  Maar hoe doe je dat in de huidige turbulente wereld, een alsmaar complexer wordende samenleving, zorg om klimaat, de energie transitie en verdergaande digitalisering en kunstmatige intelligentie. Is het zoeken naar de juiste strategie nog wel zinvol, wanneer veelal onvoorspelbare veranderingen en ontwikkelingen zich steeds vaker en sneller voordoen, of is het niet veel  beter te leren hoe je als strateeg je organisatie leidt zodat je grip krijgt op toekomstig succes.

Hoe wij U kunnen helpen

Assum Advies kan je helpen om grip te krijgen op toekomstig succes en niet alleen in je organisatie te werken maar ook aan je organisatie te werken.

Daarbij maken wij gebruik van de Straleno methodiek, een innovatie aanpak, oftewel een gereedschapskist, ontwikkeld om te leren in turbulente tijden de juiste koers uit te stippelen, verantwoorde keuzes te kunnen maken en bij te stellen indien nodig. Binnen Assum Advies zijn Paul Handgraaf en Paul Swaab beiden ervaren strategisch adviseurs en geaccrediteerd in de Straleno Methodiek. Wil je alvast iets meer weten kijk dan op www.straleno.nl

 

Voorbeelden van vragen

Vragen over jezelf

  • Merk je dat je steeds meer werkt in je organisatie en nog maar nauwelijks tijd hebt om te werken aan je organisatie?
  • Ben je nieuwsgierig naar hoe je organisatie er momenteel strategisch voor staat?
  • Ben je op zoek naar nieuwe toekomstperspectieven, een nieuwe koers en nieuwe toekomstplannen voor je organisatie?
  • Lijkt het je leuk om met je collega managers/directieleden samen te werken aan het gezamenlijke vertrouwen in de toekomst?
  • Zou je graag de strategische leiderschapscompetentie van jezelf en je team verder willen ontwikkelen?
  • Zou je het leuk vinden om meer gestructureerd, systematisch en toch dynamisch te kunnen werken aan persoonlijke groei en de toekomst van je organisatie?

Vragen over je Organisatie

  • Zie je dat veranderingen in de bedrijfsomgeving van je organisatie zich steeds sneller voltrekken?
  • Merk je dat de complexiteit van belangrijke vraagstukken in je organisatie toeneemt en dat onzekerheid groeit?
  • Bespeur je groeiende bezorgdheid bij werknemers en stakeholders over het toekomstperspectief van je organisatie?
  • Zie je dat bedrijfsresultaten onder druk staan of zelfs achteruit gaan en dat je organisatie aan aantrekkelijkheid begint te verliezen?

Herken je één of meerdere van de bovenstaande vragen over je zelf of over je organisatie, dan is het waarschijnlijk zinvol om een introductie gesprek aan te vragen en samen uit te vinden of Assum Advies iets voor je kan betekenen.

Hebben wij uw interesse weten te wekken ? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw Partner in Strategisch Leiderschap en Organisatie Ontwikkeling

Voorbeelden van uitgevoerde opdrachten

Assum Advies is een recent opgericht Advies buro, maar toch willen wij alvast een aantal uitgevoerde opdrachten als voorbeeld met u delen.

Op naar een stralende toekomst

Persoonlijke holding

Herstructurering en overname