Kees Stam

Kees Stam is expert partner op het gebied van duurzaamheid en bestuur. Kees heeft gewerkt voor private en publieke diensten in binnen- en buitenland. Sterk gericht op dingen samen doen en verantwoordelijkheid. Gericht op uitvoering en projecten, er moet nog heel veel gebeuren. Kees is nu voornamelijk bezig met energietransitie en duurzaamheid in coöperatief verband. Wil je als bedrijf actief voorbereiden op een veranderende toekomst, op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid, dan is Kees mogelijk een geschikte gesprekpartner.

Profiel

Kees is een gedreven bestuurder die gericht is op de realisatie van projecten. De ruimtelijke omgeving en bedrijven moeten op tijd aan worden gepast. Zelf actief hiermee bezig zijn is meer inspirerend dan gedwongen worden. Je bepaalt je toekomst zelf en bent zelfredzaam. Hij zoekt graag naar samenwerking maar wel met ieder een eigen verantwoordelijkheid.

 

Ervaring

Hij is geboren en getogen in de IJmond als zoon van een vollegrond tuinder, opgeleid als Wagenings ingenieur en gewerkt in binnen- en buitenland. Nu heet die opleiding Internationaal Land en Water Management gericht op ontwikkelingssamenwerking. Later de postacademische opleiding Milieubeleid gedaan en in de Afvalwereld terecht gekomen gericht op het verwijderen en verwerking van verontreinigingen en afval. De laatste decennia actief in de lokale politiek als gemeenteraadslid Heemskerk en dagelijks bestuurder van het waterschap HHNK, verantwoordelijk voor de versterking van de dijken. Hij is vooral trots op het feit dat hij samen met anderen het project De Hondsbossche Duinen, bij Bergen en Schagen, en de Prins Hendrik Zanddijk op Texel heeft mogen maken. Projecten die zowel de veiligheid, recreatie en natuur bevorderen, innovatief en meebewegen met de natuur.  Nu actief in energie coöperaties als coach en als bestuurder.

 

Neem contact op met Kees en ontdek hoe Kees u kan helpen

Ons team

Leer ons team kennen en ontdek hoe Assum Advies uw bedrijf kan helpen.