Bedrijfseconomische en Juridische Adviezen

Assum Advies: Uw Partner voor Bedrijfseconomische en Juridische adviezen

U vraagt zich af of uw financiële, fiscale of juridische zaken goed op orde zijn en voldoende op elkaar zijn afgestemd. Of u heeft een andere vraag dan wel een plan waarover u van gedachten wilt wisselen.  Assum Advies kan u dan mogelijk goed van dienst zijn.

Hoe wij u kunnen helpen

U kent uw organisatie als de beste,  maar bedrijfseconomisch of juridisch kunt u wel wat hulp gebruiken. Assum Advies kan u ondersteunen bij het maken van de juiste afwegingen en keuzes.  Wij doen dat in de rol van sparring partner. Onze adviseurs  kunnen het geheel overzien en u adviseren over de beste keuzes, zo nodig door een expert in te schakelen.

voorbeelden van thema's

  1. U overweegt om een belangrijke investering te doen. U kent de markt maar wil toch graag sparren over de eventuele kansen en de risico’s. En hoe kunt u de investering het beste financieren en wat is daarbij een aanvaardbare terugverdienperiode van uw investering.
  1. U constateert dat u niet het gewenste financiële resultaat realiseert en dat uw verwachtingen over de winstgevendheid niet aansluiten bij de werkelijkheid. Zijn de kostprijzen van uw producten of diensten goed berekend, zijn de voorraden toereikend en niet te hoog en heeft u goede afspraken gemaakt met uw leveranciers? Kortom het financiële resultaat kan worden verbeterd.
  1. U vraagt zich af of uw onderneming de juiste juridische structuur heeft dan wel of u op het gebied van vastgoed de juridisch juiste weg volgt.
  1. U werkt hard maar vraagt zich af of u wel de juiste beslissingen heeft gemaakt over uw oudedagsreserve of pensioen voorziening. U hoort over alle ontwikkelingen in box 2 en box 3 en weet niet of u nu het juiste doet.
  1. U heeft een businessplan opgesteld en ziet kansen in de markt om een eigen onderneming te starten. Heeft u wel rekening gehouden met alle financiële en juridische aspecten en wat zijn de valkuilen.

  2. U heeft uw eigen financiële, fiscale of juridisch adviseur die u advies heeft gegeven maar u zou toch graag een second opinion willen hebben.
  3. U bent financiële of administratieve dienstverlener en uw klant stelt u vragen waar u beperkte expertise over heeft. U kunt dan met ons sparren en uiteraard respecteren wij uw klantrelatie.

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waarmee ondernemers of instellingen  bij ons komen en ongetwijfeld zijn er nog veel meer issues waarmee u mogelijk worstelt. Onze adviseurs die zijn verbonden aan het domein bedrijfseconomische advisering hebben veel ervaring om hierover met u te sparren. U neemt de beslissing en wij zijn uw klankbord zodat u niets over het hoofd ziet. Wij zijn deskundig en betrouwbaar. Als wij onvoldoende kennis hebben om uw vraag te beantwoorden dan hebben wij waarschijnlijk  wel een dienstverlener in ons netwerk die u kan helpen en die dezelfde uitgangspunten hanteert zoals wij dat doen. Graag zullen wij uw trusted partner zijn.

 

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Uw Partner voor Bedrijfseconomische en Juridische Adviezen

Voorbeelden van uitgevoerde opdrachten

Assum Advies is een recent opgericht Advies buro, maar toch willen wij alvast een aantal uitgevoerde opdrachten als voorbeeld met u delen.

Op naar een stralende toekomst

Persoonlijke holding

Herstructurering en overname