Werkrelaties en vertrouwenspersonen

Optimaliseer uw Werkklimaat met Assum Advies

In de dynamische wereld van het MKB is personeel de drijvende kracht achter succes. Maar met groei komen ook uitdagingen. Conflicten, stress en incidenten kunnen een schaduw werpen op het werkklimaat en waardevol personeel dreigt verloren te gaan.

Wij begrijpen dat een gezonde werkomgeving cruciaal is voor het behouden van uw grootste kapitaal: uw mensen. Daarom bieden wij ondernemers ondersteuning vanuit ons Domein Werkrelaties en Vertrouwenspersonen. Met een unieke aanpak met Vertrouwenspersonen, Life Coaches en Teamcoaches lossen we problemen op en investeren we in succes en duurzaamheid van uw bedrijf.

Vertrouwenspersonen

Onze vertrouwenspersonen bieden een luisterend oor, bemiddelen bij conflicten en creëren een veilige ruimte waar medewerkers zich gehoord voelen.

Verplicht

Als werkgever moet u zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw personeel. U moet ongewenst gedrag en mentale arbeidsbelasting bij uw werknemers zoveel mogelijk voorkomen. Het is daarom binnenkort verplicht om een vertrouwenspersoon te hebben voor uw organisatie¹. Dit kan iemand vanuit de eigen organisatie zijn, maar ook een externe vertrouwenspersoon. Bij Assum Advies kunt u gebruik maken van onze vertrouwenspersonen of u kunt uw eigen vertrouwenspersoon laten bijstaan met onze expertise.

Life Coaches

Onze life coaches ondersteunen medewerkers bij persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en het vinden van balans, waardoor ze met hernieuwde energie aan het werk gaan.

 

Team Coaches

Onze teamcoaches helpen bij het oplossen van samenwerkingsproblemen, bevorderen een positieve teamdynamiek en stimuleren de groei van het team als geheel.

 

 

Advies op maat

 

Komt u één of meer van onderstaande signalen tegen in uw bedrijf?

  • Prestaties van medewerkers vallen tegen
  • De werksfeer is gespannen / Onderling gedoe tussen mensen
  • Veel verzuim of verloop onder personeel
  • Veel geklaag op de werkvloer / motivatieproblemen
  • Moeite met veranderingen / fusie of overname
  • Gevoel dat niet alles uit het team wordt gehaald
  • Mensen met privé issues waar het werk onder lijdt

Dan is raadzaam om met ons te sparren over het oplossen van problemen en het voorkomen van de oorzaken hiervan. Zelfs wanneer deze signalen er (nog) niet zijn kan het zinvol zijn om te overleggen hoe u de kans op dergelijke problemen kunt minimaliseren. Want bovenstaande situaties raken u als ondernemer keihard in uw portemonnee.

Wij geloven dat een betrokken, gemotiveerd team de sleutel is tot succes. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek zodat u precies weet hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Uw Partner voor het verbeteren van Werkrelaties

Voorbeelden van uitgevoerde opdrachten

Assum Advies is een recent opgericht Advies buro, maar toch willen wij alvast een aantal uitgevoerde opdrachten als voorbeeld met u delen.

Op naar een stralende toekomst

Persoonlijke holding

Herstructurering en overname