Luuk van der Pal

Luuk van der Pal is registeraccountant. Luuk heeft 29 jaar gewerkt als accountant bij Deloitte waarvan 15 jaar als audit partner. Na deze tijd heeft Luuk 7 jaar gewerkt als CFO bij een internationaal zaadveredelingsbedrijf en 1,5 jaar als interim CFO bij een internationaal coldstorage bedrijf. Luuk is toezichthouder bij een regionaal supermarktbedrijf en de vastgoed ontwikkeltak die daarbij hoort.

Heeft u governance vraagstukken, wilt u investeren of wellicht de grens over, heeft u specifieke vastgoed/projectontwikkel vraagstukken of heeft u behoefte aan een klankboardfunctie met iemand die goed is ingevoerd in food/retail, tuinbouw en projectontwikkeling dan is Luuk mogelijk de aangewezen persoon.

Profiel

Luuk is analytisch sterk, hij studeert thans filosofie aan de universiteit van Amsterdam, hij spreekt Duits, Frans en Engels. Als adviseur staat Luuk vooral voor praktische oplossingen.

 

Ervaring

De combinatie van een ervaring als adviseur/accountant en CFO  van een onderneming is waardevol. Luuk begrijpt als geen ander uw positie als ondernemer omdat hij zelf, net als u, met zijn benen in de ondernemers grond heeft gestaan. Luuk heeft veel ervaring in overnames zowel namens de kopende als verkopende partij. Hij heeft affiniteit met juridische vraagstukken en heeft als CFO altijd de interne bedrijfsjuristen aangestuurd. Luuk heeft zowel als accountant als CFO-ervaring in claim en schade situaties en kan goed schakelen met juristen. Hij begrijpt als geen ander de dynamiek van het familiebedrijf.

Achtergrond van Luuk

Luuk heeft atheneum gedaan en daarna de HEAO Bedrijfseconomie. Hierna heeft hij de accountantsopleiding gedaan van het NIVRA thans NBA. In 1988 heeft Luuk het accountantsdiploma behaald. Luuk is op 34-jarige leeftijd partner geworden bij Deloitte en was toen een van de jongste partners. Luuk heeft uitgebreide ervaring als toezichthouder en volgt cursussen om zijn kennis op peil te houden. Hij is penningmeester bij de dierenambulance Kennemerland en initieert daar de huidige vernieuwbouw.

Luuk is gehuwd, vader van twee uitwonende kinderen en hij woont in Heemskerk. Hij sport graag zoals gewichtheffen en wandelen. Hij studeert filosofie in deeltijd en is in de laatste fase van zijn bachelorschap.

Neem contact op met Luuk en ontdek hoe hij u kan helpen

Ons team

Leer ons team kennen en ontdek hoe Assum Advies uw bedrijf kan helpen.