Dave van Velzen

Dave van Velzen is expert partner bij Assum Advies op gebied van team performance. Dave is een gecertificeerd trainer en consultant met een passie voor het begeleiden van teams naar succes en werkplezier. Met ruim 20 jaar ervaring in strategisch sales en accountmanagement weet hij dat juist de menselijke kant doorslaggevend is voor het behalen van resultaat. Daarom heeft hij zich gespecialiseerd in diverse communicatie- en gedragsmethodieken. Hiermee helpt hij organisaties om het volledige potentieel van hun mensen te benutten, de prestaties te verbeteren en de werksfeer te optimaliseren.

Profiel

Dave is een nuchtere trainer die zich niet gek laat maken als de spanning in een team wat toeneemt. Hij gelooft in de regel “happy people make more money”. Ofwel, duurzaam resultaat is het gevolg van werkplezier en goede onderlinge verhoudingen. Vanuit die basis kunnen doelen en vaardigheden worden aangescherpt om samen succesvol te zijn. Daarom combineert hij bewezen samenwerkingsmethodieken (vaak op basis van persoonlijkheids- en teamanalyses) met gerichte trainingen op gebied van communicatie en commercie. Lekker voor de groep staan vindt hij heerlijk maar het mooiste moment is het loslaten van teams die samen mooie stappen hebben gezet.

 

Ervaring

Vanaf zijn 22e levensjaar is Dave begonnen als financieel consultant. Vooral B2B vond hij interessant omdat je bij veel bedrijven in de keuken kunt kijken. Al die ervaringen neemt hij mee als trainer. Als freelance trainer wordt Dave vooral gevraagd voor het verbeteren van teamdynamiek en teamcommunicatie of voor klantgerichte en commerciële communicatie. Daarnaast is hij de vaste trainer / coach voor de grootste makelaarsorganisatie van Nederland.

Achtergrond van Dave

Het NTI NLP in Limmen heeft Dave opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP trainer. Daarnaast is hij gecertificeerd Profile Dynamics trainer voor individuen en teams. Van origine is hij commercieel economisch opgeleid met specialisme in strategisch sales- en accountmanagement vooral binnen de financiële en zakelijke dienstverlening. Naast zijn netwerk in deze sectoren traint hij teams binnen diverse branches, binnen het onderwijs en wordt soms gevraagd als spreker voor netwerk events.

 

Dave woont in Uitgeest, samen met Anoeska en hun zoon en dochter. Buiten het werk om is hij vooral te vinden op het voetbalveld. Bij FC Uitgeest is hij keeperstrainer en -coördinator binnen de club.

Neem contact op met Dave en ontdek hoe Dave u kan helpen

Ons team

Leer ons team kennen en ontdek hoe Assum Advies uw bedrijf kan helpen.