Partners

Bij Assum Advies geloven we in de kracht van samenwerking en het opbouwen van sterke partnerschappen. We werken samen met een netwerk van gewaardeerde partners om onze diensten verder te versterken en een nog breder scala aan expertise en middelen aan te bieden aan onze klanten. Onze partners delen onze kernwaarden en zijn deskundig in hun vakgebied, professioneel en betrouwbaar.
Logo Brandmates

Brandmates

Een Full service reclamebureau
Waar jouw bedrijf zowel online als offline opvalt! Bij ons draait het niet alleen om digitale magie, maar ook om tastbare ervaringen. Of je nu droomt van een stralende website, een solide linkbuildingstrategie, opvallend design, hoogwaardig drukwerk of onweerstaanbare signing – wij zijn jouw partners in crime.

Corporatiekracht

Bent u ondernemer en heeft u vastgoed of bedrijfsgrond waar iets mee moet gebeuren anders dan directe verkoop bij een makelaar.  Misschien heeft u een wel een idee om tot een woonbestemming te komen en duurzame woningen voor starters te bouwen, of wilt u gewoon alles in eigen hand houden en uw eigen projectontwikkeling doen. Dan kan Corporatiekracht mogelijk iets voor u betekenen.

corporatiekracht 2
Logo

Arbeidsrecht en Mediation

De hamer hoeft niet altijd te vallen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Welkom bij MR Juristen & MR Mediation.
Meesters in oplossingen op de volgende gebieden:

  • Arbeidsrecht  / Huurrecht /Consumentenrecht
  • Mediation:  Onder leiding van een vakbekwame en geregistreerde SRM-mediator wordt getracht om het geschil op te lossen.

 

 

Grip op toekomstig succes

Voor elk leiderschapsteam, elke bestuurder en elke ondernemer is het cruciaal te zorgen voor toekomstig succes van je bedrijf of instelling. Niet eenvoudig, zeker niet gezien de alsmaar toenemende turbulentie in de bedrijfsomgeving. Hoe krijg en behoud je dan grip op toekomstig succes?

straleno
gbiz ijmond rgb 01 01

Green Biz IJmond

Assum Advies Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werkt nauw samen met GreenBiz IJmond,  ondergebracht bij de Omgevingsdienst IJmond. Het is een publiek-private samenwerking die zich inzet voor duurzame initiatieven in de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest.  Door deze samenwerking kunnen wij ondernemers op bedrijventerreinen helpen met  subsidieverkenning en bijbehorende aanvragen, het aanbieden van energie- en afvalscans, alsmede het verbinden van private en publieke partijen in de IJmond.

Assum Advies sluit  aan bij de missie van GreenBiz IJmond  ‘samen en lokaal bedrijven verduurzamen’ en het doel ‘de CO2-uitstoot in de IJmond verminderen’